Servicii

You Are Here:

Balustrade fier forjat si inox

Balustrade din fier forjat, inox sau combinatii de fier si inox cu lemn. La mana curenta pot fi folosite diferite modele de platband amprentat sau lemn.

Mobilier din fier forjat si inox

Mese, scaune, banci, seturi pentru semineu, suporturi diverse cat si obiecte decorative ce imbina utilul cu placutul pot da spatiului dvs o clasa aparte.

Mobilier de gradina

Confectionam banci, balansoare, sezlonguri, mese si scaune din fier forjat in combinatie cu diverse esente de lemn, rezistente la intemperii si de bun gust.

Restaurari obiecte

Restauram si reparam obiecte din fier. Dispunem de patine speciale si vopsele ce pot reda diverse efecte. Acestea pot lasa impresia de vechi, ruginit, etc.

Porti si garduri

Porti pietonale si auto, cu automatizare sau fara, cat si plase de gard de diferite modele pentru a infrumuseta imaginea casei dumneavoastra.

Copertine, gratii si grilaje

Copertine pentru terase, balcoane, intrari sau cai de acces. Gratii si grilaje din fier masiv pentru protectia si infrumusetarea caminului dumneavoastra.

Corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat din locuinta dumneavoastra pot insufleti orice spatiu pe care il utileaza. Duritatea fierului va asigura calitatea si rezistenta in timp.

Grilaje cimitir

Cruci din fier forjat, imprejmuiri morminte, elemente sobre si rezistente la actiunea intemperiilor. Folosim vopsele speciale pentru exterior garantate.

Alte Lucrari:

  • Executam la comanda sere si solarii modulare de diverse dimensiuni si forme dupa proiectul clientului, acoperite cu policarbonat sau folie. Confectionam arcade solar la dimensiunile solicitate.
  • Societatea noastra presteaza servicii de executie pt diverse lucrari de mecanica generala de orice complexitate pe urmatoarele utilaje: strung, freza, masina de ruluit profile si tevi, presa hidraulica, masini de gaurit, de taiat.
  • Putem executa lucrari de danturare, lucrari de mecanica fina, elemente din fier forjat si inox cat si diverse subansamble.
  • De asemeni se pot executa lucrari de sudura in argon, cu aparat sudura MIG MAG, sudura cu convertizor, precum si alte tipuri de sudura.
  • Ruluim profile metalice, structuri metalice in forma de arc, grinzi sau zabrele.
  • Putem oferi servicii de proiectare CAD si modelare 3D pentru lucrarile solicitate de dumneavoastra.